Direct antwoord? 079 3600 580

Wie zijn wij?

Wij zijn een onafhankelijk administratiekantoor gericht op bedrijven en organisaties in de regio Zuid-Holland. Ons bestaansrecht is gebaseerd op een drietal belangrijke pijlers:
Professionaliteit;
Persoonlijke benadering;
Motto afspraak is afspraak.
Vooral een hecht en open individueel contact wordt door onze cliënten op prijs gesteld. U bent geen nummer maar een persoon. Wij kunnen een beroep doen op meer dan 20 jaar ervaring op financieel en fiscaal gebied. Opererend vanuit Zoetermeer bedienen wij cliënten die afkomstig zijn uit het midden- en kleinbedrijf, starters, ZZP-ers, eenmanszaken en stichtingen.

Veel van onze cliënten realiseren zich dat accountantskantoren vaak onnodig hoge uurtarieven hanteren. Bij ons betaalt u voor een professionele dienstverlening minder. Laat ons het verschil in prijs voor uw bedrijf uitrekenen.

Ons team

Bas Langelaan
Eigenaar
Branco
Boekhoudkundig Medewerker
Iwona
Boekhoudkundig Medewerkster
Deqing
Boekhoudkundig Medewerkster
Shailendra
Boekhoudkundig Medewerker

Zoeken

“Het ideale kantoor!”
“Als ZZP-er vind ik het belangrijk om tijd te besteden aan waar ik goed in ben en wat resultaat oplevert. Osiris Administraties doet voor mij waar zij goed in zijn, namelijk de financien rondom mijn bedrijf regelen.”
– Maurice de Bruin, Zoetermeer
Direct contact opnemen
“Het ideale kantoor!”
U kunt ervoor kiezen om zelf online uw boekhouding te voeren. Wij doen dan het jaarwerk en de aangiftes. Wij werken met VISMA software (voorheen AccountView).