Direct antwoord? 079 3600 580

Diensten

Met een scherp oog kijkend naar de laatste wijzigingen op financieel en belastingtechnisch gebied kunt u voor de volgende diensten en deskundigheden bij ons terecht:

Het voeren van uw volledige boekhouding;
Het opstellen van de jaarrekening;
Het verzorgen van uw salarisadministratie;
Het doen van fiscale aangiftes LB/IB/BTW en VpB;
Het opstellen en bespreken van periodieke rapportages;
Het verstrekken van financieel en belastingtechnisch advies;
Het opstellen van liquiditeitsprognoses en een ondernemingsplan;
Het detacheren van financiële specialisten;
Het bewaken van debiteuren.
Door onze webbased applicatie kunt via een internetverbinding uw eigen administratie raadplegen op elke gewenste locatie.
Een hechte en open individueel contact wordt door onze cliënten zeer op prijs gesteld; U bent geen nummer, maar een persoon. 

Wij kunnen een beroep doen op meer dan 20 jaar ervaring op financieel en fiscaal gebied. Opererend vanuit Zoetermeer bedienen wij cliënten die afkomstig zijn uit het midden- en kleinbedrijf, starters, ZZP-ers en eenmanszaken en stichtingen, tot ervaren ondernemers in uiteenlopende branches die een vertrouwde boekhouder nodig hebben.
Veel van onze cliënten realiseren zich dat accountantskantoren vaak onnodig hoge uurtarieven hanteren. Bij ons betaalt u voor een professionele dienstverlening net iets minder. Laat ons het verschil in prijs voor uw bedrijf uitrekenen.
Vraag een offerte aan

Zoeken

“Het ideale kantoor!”
“Als ZZP-er vind ik het belangrijk om tijd te besteden aan waar ik goed in ben en wat resultaat oplevert. Osiris Administraties doet voor mij waar zij goed in zijn, namelijk de financien rondom mijn bedrijf regelen.”
– Maurice de Bruin, Zoetermeer
Direct contact opnemen
“Het ideale kantoor!”
U kunt ervoor kiezen om zelf online uw boekhouding te voeren. Wij doen dan het jaarwerk en de aangiftes. Wij werken met VISMA software (voorheen AccountView).