Direct antwoord? 079 3600 580

Werkwijze

In een geheel vrijblijvend gesprek maken wij een analyse van uw administratieve -en financiële situatie. Hierin kunt u aangeven welke ondersteuning u wenst te verkrijgen en welke werkzaamheden u aan Osiris Administraties wenst uit te besteden. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een voorstel gebaseerd op vaste maandelijkse of kwartaaltarieven.

Voor het verkrijgen van grip op uw financiële cijfers maakt Osiris Administraties gebruik van de meest geavanceerde middelen van vandaag, waaronder het softwarepakket Visma Accountview. Hierin heeft u ook de optie om gebruik te maken van diverse functies zoals een automatische bankkoppeling, uw facturen digitaal aanleveren & meer.


Voor clienten is er ook de mogelijkheid om zelfstandig uw administratie te voeren en/of te raadplegen via E-boekhouden. Middels het inloggen op deze website krijgt u toegang tot uw administratie. Het live inzien van uw cijfers wordt in toenemende mate door bedrijven als een extra flexibiliteit en vrijheid gewaardeerd.

Maar ook andere boekhoudsoftware is bij ons bekend, zoals:

E-boekhouden;
Exact Software;
Rompslomp;
Grote Beer;
SAP;
AFAS;
Cash;
Snelstart;
King;
Twinfield.
Bent u benieuwd wat Osiris Administraties voor u kan betekenen? Wij maken graag een afspraak met u. Binnen 5 minuten kunt u uw bedrijfsgegevens via het offerteformulier invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Vraag een offerte aan

Zoeken

“Het ideale kantoor!”
“Als ZZP-er vind ik het belangrijk om tijd te besteden aan waar ik goed in ben en wat resultaat oplevert. Osiris Administraties doet voor mij waar zij goed in zijn, namelijk de financien rondom mijn bedrijf regelen.”
– Maurice de Bruin, Zoetermeer
Direct contact opnemen
“Het ideale kantoor!”
U kunt ervoor kiezen om zelf online uw boekhouding te voeren. Wij doen dan het jaarwerk en de aangiftes. Wij werken met VISMA software (voorheen AccountView).