Direct antwoord? 079 3600 580

Accountantskantoor Zoetermeer

Osiris Administraties is een administratie- & advieskantoor, gevestigd in Zoetermeer en wij zijn specialist in het systematisch vastleggen van al uw financiële gegevens. Als ZZP-er of ondernemer in het MKB wilt u al uw energie en tijd steken in uw onderneming.

Het bijhouden van de administratie, het opstellen van een jaarrekening en het doen van allerhande fiscale aangiftes vergt te veel van uw kostbare tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan het succes van uw onderneming.

Bent u ZZP-er of heeft u een eenmanszaak, VoF, stichting of B.V., dan zetten wij onze fiscale expertise in ten behoeve van u/uw onderneming en maken uw financiën inzichtelijk zodat u daaraan minder van uw tijd hoeft te besteden.

Meer over Osiris Administraties?

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken uw handen weer vrij. Ons dienstenpakket heeft als doel om u als ondernemer 100% te ontzorgen. Zodoende kunt u zich volledig richten op uw onderneming.

Plan een kennismakingsgesprek in!

Kijk verder rond op onze website of neem contact op. Wij informeren u graag verder en maken, indien u dit wenst, graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek..

Accountantskantoor Zoetermeer

Vragen? We kunnen u vast helpen

Zoeken

“Het ideale kantoor!”
“Als ZZP-er vind ik het belangrijk om tijd te besteden aan waar ik goed in ben en wat resultaat oplevert. Osiris Administraties doet voor mij waar zij goed in zijn, namelijk de financien rondom mijn bedrijf regelen.”
– Maurice de Bruin, Zoetermeer
Direct contact opnemen

Ondernemings-faciliteiten

Lees hier voor welke ondernemings-faciliteiten een fiscale ondernemer of overige winstgerechtigde in aanmerking kan komen. 

Medewerker aannemen? Dit moet u regelen

Neemt u een medewerker aan? Zorg dan dat u op tijd de zaken geregeld heeft.

Fiscale regels voor werkruimte thuis

De regels voor werkruimten thuis en de fiscale voordelen hiervan zijn aangepast.

Fiscale feiten

Hier vind U een paar belangrijke fiscale feiten over het urencriterium, winstvrijstelling en oudedagreserve.